Παιδιά, καλώς ήλθατε στο ιστολόγιό μας. Ό,τι θα δείτε εδώ μέσα, φτιάχτηκε για σας. Θέλουμε να περάσετε καλά μαζί μας και να διασκεδάσετε ζώντας στην αγκαλιά του Χριστού.
Μην ξεχνάτε: ποτέ μόνα σας στο διαδίκτυο. Πάντα μαζί με έναν μεγάλο.

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΙΣΤΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΓΟΝΕΙΣ

Εκδήλωση του ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. Την είδα στο ΑΝΘΟΜΕΛΙ

Με πολύ ενθουσιασμό είδα την ιστοσελίδα ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ και την σελίδα Αγαπημένα μας blogs. Είδα πολύ ωραία μπλογκς για παιδιά και γονείς τα οποία με ενθουσίασαν.
Για όσους ψάχνουν μπλογκ πληροφόρησης και δραστηριοτήτων για γονείς με μικρά παιδιά αλλά και μεγαλύτερα, τα Αγαπημένα μας blogs δίνουν μια καλή αρχή.
Για περισσότερα, μπορώ να προτείνω και την επιλογή του ιστολογίου ΜΑΖΙ ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ όπου, στην δεξιά στήλη με εικονίδια και ανακοινώσεις διαφόρων μπλογκς, θα δείτε ιστολόγια με παιδικό υλικό και χειροτεχνίες. Ακόμα περισσότερα θα δείτε αν κάνετε κλικ και στην σελίδα ΣΥΝΔΕΣΜΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΝ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ του ίδιου ιστολογίου.
Από κει και πέρα, ο κάθε γονιός στα ιστολόγια που ανακαλύπτει μπορεί να βρει νέες λίστες ιστολογίων εκπαιδευτικών, νηπιαγωγών, χειροτεχνικών κλπ. Ανακαλύψτε τα είτε στις πλάγιες λίστες των μπλογκς είτε στο προφίλ των δημιουργών των μπλογκ. (Ελπίζω να μην σας φαίνονται ακαταλαβίστικα αυτά που σας λέω, αν τυχόν δεν γνωρίζετε πολλά από ιστολόγια και προφίλ. Όταν αρχίσετε να ψάχνετε, θα μάθετε να τα βρίσκετε εύκολα)

 



Εναν χαρούμενο διαγωνισμό-κλήρωση του ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ανήγγειλε το ΑΝΘΟΜΕΛΙ με κλήρωση μαθητικών πακέτων γραφικής ύλης. Κάντε κλικ στον σύνδεσμο κάτω από την εικόνα για να δείτε την ανακοίνωση του διαγωνισμού.



Το σημαντικό είναι να δείτε την ύλη των παραπάνω ιστολογίων και να τα γνωρίσετε από κοντά.
Καλή πλοήγηση και καλή σχολική χρονιά.
 

2 σχόλια:

Κάλη και Κατερίνα από Ανθομέλι είπε...

ευχαριστούμε πάρα πολύ για την αναφορά στο ιστολόγιό μας! Δεν ήξερα ποιο να πρωτοδιαβάσω από τα δικά σουblog!! Πολύ καλή δουλειά!
Kathy by anthomeli

Eleni Di. είπε...

Ευχαριστώ πολύ, κορίτσια. Και η δική σας δουλειά στο ιστολόγιό σας, ΑΝΘΟΜΕΛΙ, είναι εξαιρετική. Καλή πρόοδο και ευμάρεια σε όλα.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Δημοφιλείς αναρτήσεις